top of page
Search
  • Writer's pictureMary Com

Schakel de nieuwe Gmail-webinterface in op uw computer

Google heeft nieuwe Gmail-webinterfaces gelanceerd met de nieuwste functie en een vernieuwd ontwerp. De algehele look is een beetje schoner en professioneel. De Google-agenda ziet er invloeden uit en is bijgewerkt met veel materiaal om uw evenementen en belangrijke datums toe te voegen. Er zijn nieuwe functies in Gmail zoals een vertrouwelijke modus, betere integratie met andere Google-applicaties, e-mail sluimeren, slim antwoord en nog veel meer. Kortom, de upgrade wordt gemaakt in het achterhoofd van de voorkeuren en dagelijkse vereisten van de gebruiker. Als u de oudere versie gebruikt, wilt u e-mails en andere werken in uw nieuwe Gmail-account opstellen. Om het in te schakelen, moet u het handmatig doen; het is nog niet standaard ingeschakeld. In de onderstaande punten hebben we de stappen vermeld die u kunt volgen om de nieuwe webinterface in te schakelen.


Te overwegen stappen worden hieronder vermeld-

  • Ga naar de Gmail-inlogpagina en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen.

  • Plaats de cursor op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het venster.

  • Als de update voor u beschikbaar is, ziet u bovenaan het venster 'Probeer de nieuwe Gmail'. Zo ja, klik erop.

  • Nadat een pagina opnieuw is geladen, moet u op de knop Volgende klikken wanneer een pop-upvenster verschijnt. Selecteer vervolgens een weergave voor uw inbox.

  • Over het algemeen houden mensen van standaard omdat het de meeste informatie per bericht toont, maar comfortabel is bovendien een goed alternatief.

  • Later kunt u de weergave volgens u wijzigen door naar het tandwielpictogram te navigeren.

  • Tik op OK.

  • Nu is uw Gmail-interface gewijzigd; je kunt controleren.

  • Als u de oude interface wilt gebruiken, kunt u dat doen door het proces om te keren.


​Het gebruik van een G Suit is altijd betrouwbaar en veilig voor de dagelijkse mailing van de gebruiker op kantoor en thuis met gemak. Er zijn ook meerdere uitstekende services verbeterd op dit platform, evenals functies die absoluut het gebruik waard zijn. Het beste deel van Gmail is dat ze elke gebruiker gratis online opslagcapaciteit bieden. Waar u gegevens kunt uploaden, is het verzenden en ontvangen van e-mail ook heel eenvoudig en nog veel meer waar u voor kunt kiezen. Als je een probleem hebt om het probleem in je Gmail-account op te lossen, neem dan gerust contact op met onze authentieke hulplijnondersteuning bij Gmail Klantenservice Nederland nummer. De aanwezige technici zorgen ervoor dat u de beste oplossing krijgt die u nodig hebt om het aanhoudende probleem in uw apparaat op te lossen.

 
7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page