top of page
Search
  • Writer's pictureMary Com

Weet hoe u spam emails in Gmail kunt blokkeren

Gmail is een van de dochterondernemingen van Google en biedt gratis mailing services. Wat het interessant maakt, is het multi functionele karakter. Het is naar voren gekomen als een gemeenschappelijk bindend punt waarmee u verbinding kunt maken met andere websites. Vanwege de geavanceerde functies gebruiken we het voor onze social economische verbindingen zoals Facebook, Dropbox of veel meer, de inbox wordt verstopt door ongewenste spam emails of berichten. Hetzelfde doet vragen rijzen over de privacy-instellingen van je Gmail. Daarom is het absoluut noodzakelijk manieren te vinden om er een einde aan te maken.



Met het professionele inzicht van Gmail helpdesk, zullen we een korte handleiding geven over het blokkeren of verwijderen van ongewenste berichten met behulp van filters in uw e-mail. Zoals er een populair gezegde is, is het beter om het probleem in de kiem te smoren, wees zeker van de geloofwaardigheid van de websites waarvan u wilt dat de updates naar de inbox worden gestuurd. Dit lost de helft van het probleem op. Over het algemeen kunnen de stappen hieronder worden gemarkeerd:


  • Filters instellen is de gemakkelijkste manier om spam berichten te stoppen. Eenmaal klikt u op de pijl-omlaag van uw zoekvak, bovenaan de pagina. Er verschijnt een pop-up venster waarin u uw zoekcriteria moet opgeven.

  • Om ervoor te zorgen dat de zoekopdracht resultaat heeft opgeleverd. Tik op de zoekknop. Dit brengt het venster terug, gebruikt voor selectie van zoekcriteria.

  • Tik op maak een filter met de gespecificeerde zoekopdracht onderaan het betreffende venster.

  • Ga door met het selecteren van de gewenste actie voor de berichten in de vervolgkeuzelijst. In het geval van spam e-mails is Verwijderen de beste optie.

  • Ga verder door op de knop voor het maken van een filter onderaan de pagina te klikken.

  • Verwijder de spam e-mails door deze aan te vinken die is ontvangen van specifieke websites of personen. Tik hiervoor op de spamlink links van de Gmail-pagina.

  • Selecteer ten slotte de berichten die u wilt verwijderen en tik voor altijd op de verwijderknop.

Met ondersteuning van Gmail play klantenservice bellen kun je bovendien spam berichten blokkeren door je mailbox met labels te organiseren. Door gebruik te maken van de drie lagen, primair, sociaal en promotie, helpt dit om de noodzakelijke en niet zo belangrijke berichten te filteren. Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met de klantenservice om gerelateerde oplossingen binnen de kortst mogelijke tijd te krijgen.

------------------------------------

6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page